مواد لازم جهت تهیه ی کیک نسکافه و کاکائو : آرد ۲پیمانه(۲۵۰گرم) تخم مرغ ۴عدد پودر نسکافه ۲ ق غ شیر گرم ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) روغن مایع ۳/۴لیوان(۱۵۰ گرم) بکینگ پودر ۲ ق چ(۱۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱ پیمانه(۲۰۰گرم) پودر کاکائو ۲ق غ(۱۴گرم) طرز تهیه: ابتدا نسکافه رو با شیر گرم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اینقدر میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه (حدود ۱۰ دقیقه میزنیم) سپس روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم. مخلوط شیرونسکافه را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم. از آرد ۲ق غذاخوری برمیداریم بجاش ۲ق غ کاکائو اضافه میکنیم. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر و کاکائو رو که قبلا ۳بار الک کردیم به مایه اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی مخلوط میکنیم. در قالب که با ارده یا روغن جداکننده چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه که از یک ربع قبل روشن شده میگذاریم. حدودا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان میبره بستگی به دمای فر داره. با گاناش تزیین کردم. نوش جونتون😍