برای فرم دادن
#خامه یه سری نکات رو حتما باید رعایت کنید
خامه رو از فریزر خارج کنید و بذارین در دمای محیط بمونه کمی که نرم شد داخل کاسه بریزین و اجازه بدین مثل فیلم به شکل بستنی آب شده دربیاد
خامه باید کاملا خنک و روان بشه
اول با دور کند کمی خامه رو بزنید تا یکدست بشه
⛔⛔ هیچ تکه یخی نباید داخلش باشه کاملا یکدست ولی خنک
حدود پنج الی ده دقیقه (بستگی به نوع همزن و مقدار خامه داره ) با دور تند خامه رو بزنید تا کاملا فرم بگیره مثل تصویر
به محض اینکه خامه فرم گرفت همزنو خاموش کنید ⛔
اگه بیشتر بزنید خامه تون میبرّه و خراب میشه ⛔