12.29M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
برای فرم دادن یه سری نکات رو حتما باید رعایت کنید خامه رو از فریزر خارج کنید و بذارین در دمای محیط بمونه کمی که نرم شد داخل کاسه بریزین و اجازه بدین مثل فیلم به شکل بستنی آب شده دربیاد خامه باید کاملا خنک و روان بشه اول با دور کند کمی خامه رو بزنید تا یکدست بشه ⛔⛔ هیچ تکه یخی نباید داخلش باشه کاملا یکدست ولی خنک حدود پنج الی ده دقیقه (بستگی به نوع همزن و مقدار خامه داره ) با دور تند خامه رو بزنید تا کاملا فرم بگیره مثل تصویر به محض اینکه خامه فرم گرفت همزنو خاموش کنید ⛔ اگه بیشتر بزنید خامه تون میبرّه و خراب میشه ⛔