اینم یه
#خاگینه مجلسی که طعم قرابیه میده 🤌🏻
✅نکاتی که پایین نوشتم رو رعایت کنین
مواد لازم برای شهد :
۱ لیوان شکر
نصف لیوان آب جوش
دو دونه هل
زعفران دم کرده
مواد لازم :
۱ عدد تخم مرغ
وانیل یه پاکت ترکیه
پودر هل ۱ ق چ
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۱ لیوان
آرد ۳/۵ الی ۴ لیوان
پودر بادام ۶ ق غ
پودر نارگیل به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ ق غ
نکته ۱:برای شهد صد درصد آب جوش استفاده کنین همین که شکر کامل حل شد شعله رو خاموش کنین و زعفران رو اضافه کنین
نکته ۲: آرد با احتیاط اضافه کنین
نکته ۳ :برای اینکه شهد شکرک نزنه کمی جوهر لیمو اضافه کنین