برای سس فتوچینی:یک عدد پیاز وخلالی ریز میکنیم در ترکیب کره و روغن زیتون تف میدیم در حدی که پیاز سبک بشه بعد دوپیمانه قارچ ریز شده رو اضافه میکنیم دوحبه سیر هم له میکنیم واضافه می کنیم وچندتکه گوجه فرنگی خشک که قبلا در روغن خیس شده اضافه می کنیم اگه نداشتین گوجه فرنگی تازه بریزین.نمک و فلفل و آویشن وادویه کاری،پاپریکا اضافه می کنیم .در دستور اصلی تو این مرحله یک پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید,بعد یک پیمانه لوبیا چیتی پخته اضافه میکنیم وموادو باهم مخلوط میکنیم.البته من از لوبیا گوشتی استفاده کردم که درشت ترهست.ولی هیچ فرقی نداره .لطفا رو عکس زوم کنین .داخل کاسه من سس وگذاشتم. . بعد از پخت فتوچینی سس رو روی اون میریزیم وکمی پنیر چدار یا پارمسان وجعفری ریز شده اضافه می کنیم.اگر کره و پنیر وحذف کنیم صدرصد گیاهی میشه .اگه لوبیای پخته داشته باشین یه غذای آسون و سریع هست. فتوچینی رو من خودم درست کردم ولی میشه از نوع آماده موجود در بازار استفاده کرد.میشه از هرنوع پاستایی استفاده کرد. @shirini71❤️