موادلازم جو پرک 1 لیوان قارچ خرد شده  2 لیوان هویج  3 عدد شیر  2 لیوان سیر 3 حبه سینه مرغ  1عدد خامه 5 قاشق غذاخوری کره  2 قاشق غذاخوری شوید و نمک و فلفل  به مقدار لازم طرزتهیه ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافهخ کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. نوش جان 🙏 @shirini71