آرد سفید قنادی۲۵۰ گرم پودر بادام۵۰ گرم کره۱۵۰ گرم پودر قند۸۰ گرم تخم مرغ۱ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک۱ پنس  آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید. کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط می‌کنیم. تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.  آرد را در ۲ مرحله اضافه می‌کنیم. خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مب‌زنیم. بر روی شیرنی‌ها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینی‌ها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆