#شیرینی گل ویژه عید
نکته:
دمای فرگازی۱۵۰از قبل گرم شده به مدت۱۵تا۲۰دقیقه بزارید
موادلازم:
کره یا مارگارین۲۰۰گرم
پودر قند۵۵گرم معادل ۱/۲لیوان
آرد ۱۹۰گرم معادل ۱لیوان و۳/۴لیوان و۱ق ع خ
نشاسته ذرت۶۵گرم معادل ۳/۴لیوان
وانیل ۱ق چ خ
زعفران دم کرده به دلخواه
مارمالاد
لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی لیتر معادل۴/۵لیوان فرانسویه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆