#زولبیا
مخصوص
#ماه_رمضان
مواد اولیه
۲۵۰ گرم شناسته گل
۳۰۰ گرم ماست پرچرب سون
۵۰ تا ۱۰۰ گرم ماست برای شل کردن خمیر
ی ق غ آرد
رنگ زرد ژله آیی یا زعفران دم کشیده
سیاه دانه اندازه دلخواه
بعد از گرفتن خمیر حتما ۳ ساعت استراحت بدید
داخل روغن داغ. بریزید با قیف مخصوص
#شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆