فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۴ لیوان شکر ۱۰۰ گرم یا (نصف لیوان) پودر ژلاتین ۲۰ گرم یا (دو قاشق غذاخوری سر پر) آب سرد نصف لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر قهوه موکا ۲۰ گرم یا (دو قاشق غذاخوری سر پر) خامه صبحانه ۸۰ گرم یا (سه قاشق غذاخوری) قالب دلخواه یک عدد نکات: 🔺از هر مدل قالبی که استفاده کنید نیاز به چرب کردن نداره چون توی موادمون خامه هست به هیچ عنوان نمیچسبه 🔺اگه دوست دارین دسرتون خیلی شیرین باشه میتونین مقدار شکر رو ۱ لیوان در نظر بگیرین 🔺اگه از قالب سیلیکونی استفاده کردین قبل از اینکه دسر رو توی قالب بریزید قالب رو توی بشقاب بذارین که موقع برداشتنش به مشکل نخورین 🔺خامه و مواد دسر حتما هم دما باشن که خامه توی دسر دون دون نشه 🔺اگه خواستید پودر ژلاتین رو توی ماکروفر حل کنین حواستون باشه سر نره(مثلا هر ۳۰ ثانیه ماکروفر و بزنید و هر بار چک کنین وقتی ذرات ژلاتین حل شد از ماکروفر دربیارین) 🔺اگه پودر قهوه ی موکا نداشتین میتونین از پودر قهوه ای که تو خونه دارین استفاده کنین 🔺حواستون باشه شیر روی حرارت فقط گرم بشه(نباید به نقطه ی جوش برسه) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆