30.42M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😍😋 آرد سمولینا نصف پیمانه آرد قنادی نصف پیمانه کره ده گرم شیر دولیوان شکر دو قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن توپک ها مواد لازم برای شهد:: دولیوان شکر دولیوان آب زعفران به مقدار. لازم هل یک ق چ چوب دارچین چند تکه گلاب ۵ق،غ نکات :::❌ آرد رو اول حدود ۶ ۷ دقیقه تفت میدیم خمیر رو حدود ده دقیقه رو تابه زیر و رو کنین تا شیر تبخیر بشه شیر کم کم اضافه کنین و سریع با همزن دستی هم بزنین تا گلوله نشه خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدین بعد از درست کردن توپک ها یه کیسه فریزر روش بکشین و ده دقیقه استراحت بدین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆