#کیک_موز_نارگیل 😍
مواد لازم
آرد ۳۲۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
پودر نارگیل ۵۰ گرم
تخم مرغ 5 عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
اسانس نارگیل ۵ قطره ( به دلخواه )
شکر ۲۵۰ گرم
پوره موز ۲۲۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
ارد ، بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط و ۳ بار الک میکنیم و در آخر پودر نارگیل هم اضافه و مجدد مخلوط میکنیم .
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل ، اسانس نارگیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا کرمی و روشن بشه ( دور گیری فراموش نشه )
موز پوره شده و روغن مایع اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم .
مواد خشک طی دو تا سه مرحله اضافه و اروم و دورانی مخلوط میکنیم .
مایه کیک رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده ریخته و داخل فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه بین حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزه .
نکته جوش شیرین حذف نشه
نکته اگه طعم نارگیل دوست ندارین میتونین حذف و جایگزین پودر نارگیل از ارد استفاده کنین
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆