فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 😋😍 برای یک لیوان خیارسکنجبین: -شربت سکنجبین: ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری (کم شیرین و شیرین) -خیار رنده شده: نصف یک عدد خیار -آب: تا جایی که لیوان پر بشه (یخ هم بریزید) -یک حلقه لیمو و چند برگ نعنا برای روی کار(سلیقه‌ای شربت سکنجبین شکر : ۲ لیوان آب : ۲ لیوان سرکه : نصف لیوان نعنا: ۱ دسته (اندازه فیلم) آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی شکر داخل آب حل شد نعنا رو داخل آب‌شکر قرار بدید، حدود نیم ساعت (بستگی به شکل قابلمه داره) یا زمانی که قووم اومد، نصف لیوان سرکه رو اضافه کنید و بعد از ۶-۷ دقیقه حرارت رو خاموش کنید؛ نعنا رو خارج کنید و شربت رو از صافی رد کنید. بعد از خنک شدن اون رو توی ظرف تمیز شیشه‌ای بریزید و بزارید توی یخچال. امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید، این شربت انقدر ملوسه که میتونید اون رو با تخم‌شربتی، خاک‌شیر و زعفرون و خیلی چیزای دیگه ترکیب کنید و حالشو ببرید. ‌‌ ‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎ ‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍ اینم کانال خانم های خوش سلیقه😉👇👇 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👱‍♀🧕👩‍🦳👰☕🥗🤰🤱 https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa