هدایت شده از  آشپزی آسان
پیاز شیرین : مناسب سرخ کردن ( پیاز حلقه‌ای، گراتن و سبزیجات پخته ) پیاز قرمز : مناسب خام خوردن ( سالاد‌ها، ساندویچ‌ها، ترشی مخلوط ) پیاز سفید : تردترین و تندترین نوع مناسب برای سالسا، چاتنی و پیاز داغ ‏پیاز زرد : مناسب پخت پز ( کباب‌ها، شامی، سس‌ها، خورش‌ها و سوپ‌ها ) شلوت : ملایم‌ترین مناسب برای ترکیب با ماست و یا به تنهایی برای ترشی شناخت مواد غذائی باعث میشه غذاها ما طعم و مزه، بو و رنگ بهتری به غذاها ما بدهد ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f