#شیرینی_هویجی
میتونین روش عسل بریزین
- هویج ۴ تا متوسط
- نشاسته ذرت ۵ ق غ
- کنجد
✅️اول هویج و پوست بکن، خورد کن و با آب بذار بپزه
وقتی پخت له کن بهش نشاسته ذرت بزن مخلوط کن تا حالت خمیری بگیره و به دست نچسبه.
یه گوله اندازه نارنگی بردار کف دستت صاف کن دو طرفش و توی کنجد بزن
بعد نواری برش بده و توی روغن داغ هر طرف و یک دقیقه سرخ کن تا طلایی بشه.
حتما بذار رو دستمال تا روغنش گرفته بشه و ترد بمونه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆