#کاپ_کیک_پرتقالی 🍊 24 عدد
آرد ۳۰۰ گرم، شکر ۳۳۰ گرم، کره ۱۴۰ گرم، آب پرتقال ۲۳۰ میلیلیتر، رنده پوست پرتقال 1ق غ، تخم مرغ 3 عدد،وانیل ۱/۴ ق چ، بیکینگ پودر ۲ ق م، نمک ۱/۸ ق چ
🔴شکر، وانیل، رنده پوست پرتقال، کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا کرمی و پوک بشه تخم مرغ هارو یکی یکی به مواد اضافه و هر کدام را ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار و پوک شود .
آرد نمک و بیکینگ پودر با هم مخلوط و 3 مرتبه الک کنید آب پرتقال بدون پالپ و آرد رو به تناوب در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در انتها ۳۰ ثانیه دور کند همزن مخلوط کنید .
داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بزارید و با مواد کاپ کیک ۲/۳ ان را پر کنید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه، به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆