دسر یلدایی با دو قلم 🍉
نیاز داریم به پودر ژله با طعم دلخواه ۲ بسته آب جوش ۱ لیوان پودر نارگیل و نشاسته ذرت به مقدار لازم
فقط کافه پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کنی با همزن برقی اونقدر بزنی تا حالت پفکی به خودش بگیره بعد ته ظرف رو با پودر نارگیل بپوشونی مواد رو بریزی داخلش و روشو نشاسته ذرت بپاشی ۲۰ دقیقه بزاری یخچال و از نتیجش شگفت زده بشی .
واسه
#یلدا درست کن 😍🍓
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆