🍪 @shrinipazoon 🍪 آرد نخودچی ۵۰۰ گرم روغن جامد ۱۸۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودر هل یک قاشق چایخوری ◀️طرز تهیه: پودر قند و روغن جامد را با همزن پنج دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود سپس هل را اضافه کرده و هم میزنیم بعد همزن را کنار گذاشته و آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده و با نوک انگشت کمی ورز میدهیم و سپس دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم. 👈اگر احساس کردید که خمیر شل است مقداری دیگر آرد سفید را کم کم اضافه کنید. 👈آرد های نخودچی مختلف از لحاظ خالص بودن با هم متفاوت است. 👈خمیر را بین حداقل ۲ساعت تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را ۱/۵ سانت پهن کنید و کاتر بزنید. 👈من برای این مدل خمیر رو گرد کردم بعد با کاتر پنج پر کوچک روی گردی ها طرح زدم. برای وسط شیرینی ها از سس شکلات ، زعفران غلیظ و خلال پسته استفاده کردم. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه میگذاریم... وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید تا کامل سرد نشده به آن دست نزنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆