#شیرینی_نخودچی
🍪
@shrinipazoon 🍪
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
◀️طرز تهیه:
پودر قند و روغن جامد را با همزن پنج دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود سپس هل را اضافه کرده و هم میزنیم بعد همزن را کنار گذاشته و آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده و با نوک انگشت کمی ورز میدهیم و سپس دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم.
👈اگر احساس کردید که خمیر شل است مقداری دیگر آرد سفید را کم کم اضافه کنید.
👈آرد های نخودچی مختلف از لحاظ خالص بودن با هم متفاوت است.
👈خمیر را بین حداقل ۲ساعت تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را ۱/۵ سانت پهن کنید و کاتر بزنید.
👈من برای این مدل خمیر رو گرد کردم بعد با کاتر پنج پر کوچک روی گردی ها طرح زدم.
برای وسط شیرینی ها از سس شکلات ، زعفران غلیظ و خلال پسته استفاده کردم.
به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه میگذاریم...
وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید تا کامل سرد نشده به آن دست نزنید.
#شیرینی_نخودی
#شیرینی #شیرینی_عید
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆