#شیرینی_نارگیلی
🍪
@shirinipazoon 🍪
♦️دو تا نکته طلایی گفتم که اگه رعایت کنی شیرینی هات این ترکهای خوشگل رو حتما دارن🤌
♦️ورق بزن ،حتما نکات رو به دقت بخون و رعایت کن
🔺️مراحل کار تو فیلم کامل مشخصه
📚مواد لازم به گرم و پیمانه استاندارد:
پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم(یک پیمانه سر پر )
شکر ۱۶۰گرم (۳/۴پیمانه )
روغن مایع ۷۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
سفیده تخم مرغ ۷۰گرم(تقریبا دو عدد)
آرد برنج یک ق غذاخوری
آبلیمو ۱/۲ق چ
وانیل ۱/۴ق چ
🔴🔴اگر پیمانه و قاشق استاندارد ندارید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید
🔺️برای داغ زدن حتما حرارت ملایم باشه
وگرنه سفیده میپزه و موادتون خراب میشه
⬅️حتما اجازه بدید مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه بعد ماسوره بزنید حدود نیم ساعت تا یک ساعت استراحت خوبه
⬅️بعد از خنک شدن و تست کردن مواد اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید. اگر شل بود یک تا دو قاشق آرد برنج اضافه کنید.
⬅️کف سینی را کاغذ بندازید
⬅️در فر گازی 180 درجه فر برقی 160 درجه زمان پخت 15 تا 20 دقیقه
⬅️شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه
بعد از پخت سریع از فر دربیارید زیاد بمونه خشک میشه.
⬅️اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید
♦️تا 1 هفته در ظرف در بسته بیرون یخچال نرم میمونه.
⬅️این مقدار مواد به من بیست عدد شیرینی داد.
#شیرینی #شیرینی_عید
#نارگیلی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆