🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: خرما 40عدد بیسکویت پتی بور 2بسته کره150گرم شکلات تلخ مقداری مغز دلخواه برای تزیین روش تهیه: هسته خرما را درآورده و خرما را روی حرارت یادر ماکرو گرم کرده وبا کره آب شده ورز میدهیم .بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .در حالی که گرم هست مخلوط را در ظرف مستطیل شکل پهن میکنیم و به شکل لوزی برش میزنیم.شکلات آب شده را روی آن میریزیم وروی برشها را با مغز دلخواه تزیین میکنیم.یک ساعت در یخچال بماند ،بعد برشها را جدا کرده و در ظرف میچینیم.حتما قبل از اینکه داخل یخچال برود برش میزنیم ،وقتی داخل یخچال میرود سفت شده و برش زدن آن سخت است .این شیرینی در ظرف دردار داخل یخچال نگهداری شود. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆