فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارد و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم با تا مواد یکدست بشن و ارد باز بشه بعد پودر قند و اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر هم چند قطره اسانس موز یا وانیل یا پودر کاکائو اضافه میکنیم و تمام .غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی از قاشق بریزه .موادی که نه خیلی داغه و نه خیلی سرد و روی نون ها میرزیم و پخش میکنیم تا ۶ لایه این کارو ادامه میدیم و در اخر به چیز سنگین میزاریم روش و ۲تا ۳ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد کاملا به لایه ها بچسبن🤗 بعد از اون هرجوری که دوست دارید برش بزنید😍 (پارت دوم) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆