#باقلوا گل رز
خمیر باقلوا : نصف یک بسته
خلال پسته ،بادام یا گردو
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
✍برای شهد
شکر: یک و نیم لیوان
آب :نصف لیوان
کمی زعفران
آبلیمو:یک ق غ
گلاب: یک ق غ
✍نکته هاش🔅
🥃اصلاً شهد رو هم نزنید تا شکر خودش حل بشه و غلیظ بشه.
گلاب و آبلیمو رو آخر اضافه کنید.
🥃شهد خنک رو روی باقلوای داغ بریزین
باقلوا رو هم داخل فر ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بذارین تا کاملاً روش طلایی بشه.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆