26.95M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
گل رز خمیر باقلوا : نصف یک بسته خلال پسته ،بادام یا گردو کره آب شده: ۱۰۰ گرم ✍برای شهد شکر: یک و نیم لیوان آب :نصف لیوان کمی زعفران آبلیمو:یک ق غ گلاب: یک ق غ ✍نکته هاش🔅 🥃اصلاً شهد رو هم نزنید تا شکر خودش حل بشه و غلیظ بشه. گلاب و آبلیمو رو آخر اضافه کنید. 🥃شهد خنک رو روی باقلوای داغ بریزین باقلوا رو هم داخل فر ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بذارین تا کاملاً روش طلایی بشه. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆