#شیرینی_پادرازی
🍪
@shirinipazoon 🍪
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان
آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی
پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
۱ ق چ پودر هل
تخم خرفه برای تزیین
بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره.بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند.قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه
#شیرینی #شیرینی_عید
#پادرازی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪👆