مواد لازم آرد سفید نصف لیوان نشاسته گل هم بهش میگن نصف لیوان آب ولرم نصف لیوان ماست 4 قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره 1 ق مرباخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ 1 قاشق مرباخوری خمیرمایه 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه آب ولرم وخمیرمایه روباهم مخلوط میکنیم و 10 دقیقه استراحت میدیم تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه. نشاسته و ماست روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تا کاملاًصاف و یکدست بشه اگه خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید بعد خمیرمایه عمل اومده، روغن و آردوشکر رو اضافه میکنیم هم زده تا یکدست بشه.حالا گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه میکنیم اگه موادشل بودیکم آرداگه سفت بودیکم گلاب میریزیم روی ظرف رومیپوشانیم وحدود3تا4ساعت استراحت میدیم به خمیر بعدازاستراحت داخل ظرف سس میریزیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعدداخل شهد ولرم میندازیم زولبیا رو داخل روغن داغ سرخ کنید مایه زولبیا رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت بعد از اینکه یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم نه داغ. . شکردولیوان،آب یک لیوان،جوهرلیمونوک قاشق ق چ،زعفران یک قاشق چ،گلوکزیک قاشق غ،گلاب 3 قاشق غ،هل چنددانه، آب وشکرمیزاریم باشعله زیادتاجوش بیادبعدشعله روکم کرده کف روشومیگیریم واطرافشو با برس ابلیمومیمالیم،بعداز ده دقیقه گلوگزوجوهرلیمورواضافه میکنیم ودراخرهل وگلاب وزعفرون رو میریزیم،دقت کنید شربت رواصلا هم نزنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌