کیک پنبه ای یا کیک کاستلا ماده A 80 گرم آرد سفید 5 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد تخم مرغ 80 میلی لیتر شیر 50 میلی لیتر روغن نباتی یا کره مواد ب 5 سفیده تخم مرغ 80 گرم شکر دانه دار 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل طرز تهیه: ماده A روغن گیاهی را به اندازه ای گرم کنید تا باز شود ، داخل ظرف بریزید و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،بعد شیر را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود، زرده ی تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید بعلاوه ی یک عدد تخم مرغ کامل و به طور مداوم همچنان هم بزنید تا (مخلوط خیلی صاف بدست اید) مواد ب سفیده تخم مرغ و 80 گرم شکر و نمک و وانیل را مخلوط کنید و بزنید تا پف کند ولی نیاز نیست خیلی سفت و قله ای شود. سفیده را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را داخل قالب 18 سانتی متری ریخته .داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره های قالب رو هم با کاغذ بپوشونید و اگر قالبتون یک تیکه نیست زیر قالب از بیرونش رو فویل بزنید تا اب داخل قالب نرود و قالب را داخل یک ظرف بزرگتر بزارید و داخل ظرف بزرگتر رو اب جوش بریزید.و کیک رو بزارید داخل فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد تقریبا 45 دقیقه / دمای هر فر فرق داره پس باید چک کنید.حتما کامل کیکهاتون رو بزارید پخته بشه چون زودتر بردارید پفش میخوابه. 👆✨👆✨👆✨👆 . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌