با این خمیر هزار مدل شیرینی درست کنید، اونقدر عاااالی و کاربردیه که نگو 🤩 @behh_food @behh_food خمیرش محشره ، شما هر طرح و مدلی که خواستین و با هر طعم و مزه ای که دوست داشتین می تونید کلی شیرینی درست کنید. برای حدود 50 عدد شیرینی: 1 عدد تخم مرغ 100 گرم پودرقند(1/2 پ) 100 م ل روغن(1/2 پ) 250 گرم کره ی همدمای محیط 70 گرم نشاسته ذرت(1/2 پ) 1 پاکت وانیل شکری 500 گرم آرد(حدود 4 پ) 👈کره و روغن و پودر قند رو به هم مخلوط کرده و با دور متوسط همزن میزنیم و چندبار دورگیری می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نشاسته ذرت و 2/3 آرد دستور رو بهش اضافه کرده و با دورکند همزن می زنیم. مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده و با نوک انگشتان در حد جمع شدن خمیر رو ورز میدیم. آرد رو تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. روی هر قسمت رو با نایلون پوشونده و یکی یکی طبق کلیپ شیرینی های متنوعی درست می کنیم. شیرینی 1👈12 توپک درست کنید و مانند کلیپ با چاقو یا قاشق یا هر وسیله ای که دارین لبه ها رو شیار بزنید و وسط هر شیرینی یه حفره ایجاد کنید. شیرینی 2👈12 توپک درست کنید و روی سطح کار غلتونده و به شکل هلال دربیارین. شیرینی 3👈12 توپک درست کنید و وسط اونا رو یکم گود کنید. شیرینی 4👈12 توپک درست کنید و روی صفحه لانه زنبوری بهش شکل بدین یا می تونید کل خمیر رو پهن کنید و با کاتر دلخواه، طرح بندازین. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم. _برای تزئین شیرینی 1 از مربای زردآلو، شیرینی 2 پودرقند الک شده، شیرینی 3 مربای توت فرنگی و شکلات بن ماری شده و شیرینی 4 شکلات سفید و پودرپسته استفاده کردم. نوش جان🥰 _با خلاقیت خودتون می تونید هر تیکه از خمیر رو زعفرانی، نسکافه ای، کاکائویی... کنید. _هر سینی که پخت صبر کنید خنک بشه و بعد سری بعد رو پخت کنید. _چون دمای فر رفته رفته بالاتر میره برای سینی های بعد زمان پخت حدود دو دقیقه کمتر میشه. by:@yoncanin_mutfagi 💝 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯