فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا یکی از بهترین شیرینی های عید همینه ،هم خیلی راحت آماده میشه و ماندگاری بالایی داره و با اون لایه ی مربایی وسطش طعم محشری داره😍 منبع پیج @behh_food @behh_food مینی کوکی ساندویچی مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 90 گرم پودرقند 1ق غ نشاسته ذرت 100 م ل روغن مایع 250 گرم کره ی همدمای محیط 1 بسته وانیل شکری 1ق چ بکینگ پودر 550 تا 600 گرم آرد قنادی مربای دلخواه و پودرنارگیل 👈کره، پودرقند الک شده، تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، روغن مایع و 2/3 میزان آرد رو با هم مخلوط می کنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه دیگه کافیه و آرد بیشتری بهش اضافه نمی کنیم. از خمیر گلوله های کوچکی جدا کرده و طبق کلیپ داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، چیده و با فشار چنگال سطحش رو شیاری وکمی تخت می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن بین دوتا شیرینی رو با مربا پر کرده طوریکه از لبه ها کمی بزنه بیرون و سپس لبه ها رو داخل پودرنارگیل می غلتونیم. _برای فیلینگ شیرینی ها با مربا بهتره مرباتون رو با بلندر بزنید تا کاملا یکدست بشه. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯