نگم از طعم بهشتی سیب و دارچین و گردوش 🤩
@behh_food
@behh_food
حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشین😋
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم دلگرم بشم و دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی رو پرقدرت ادامه بدم✅
شیرینی مغزدار سیب و دارچین🍎🍏
مواد لازم برای حدود 25 عدد شیرینی:
1 عدد تخم مرغ
70 گرم پودرقند یا شکر دانه ریز
200 گرم کره ی همدمای محیط
100 م ل روغن مایع
1ق غ ماست شیرین سفت
500 تا 500 گرم آرد قنادی
1 بسته شکر وانیلی
فندق یا بادام یا گردوی خرد شده
پودرقند برای تزئین
👈کره و پودرقند رو با همزن زده تا پوک و سبک بشه، حین کار حتما دورگیری می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم، ماست و روغن رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا 2/3 از آرد دستور رو کم کم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک یا دورکند همزن هم می زنیم. مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. خمیر رو روی سطح کار که آرد پاشی شده به قطر 4تا 5 میل باز کرده و با کاتر گرد یا ته لیوان برش می زنیم. از مواد مغزی وسطش گذاشته و خمیر رو از وسط تا می کنیم و داخل کاسه ی فندق یا گردو زده و کمی فشار میدیم تا تمام سطح شیرینی رو پوشش بده، شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه گذاشته. بعد از پخت و خنک شده روی اونا پودرقند الک می کنیم.
مواد لازم برای مغزی:
5تا 6 عدد سیب
3 ق غ شکر
1ق چ دارچین
1/2 لیوان گردوی ریز خرد شده
👈سیب ها رو پوست گرفته و رنده می کنیم.آبش رو با دست یکم گرفته و داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت میزاریم، شکر و دارچین و گردو رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا تمام آب سیب گرفته بشه. کنار گذاشته تا خنک بشه.
_اول مغزی رو آماده کنید بعد خمیر رو.
_میزان آرد و دما تقریبی هستش.
by:
@_byneri 💝
Tr:
@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_خشک #شیرینی_پزی #کدبانو #شیرینی_مغزدار #شیرینی_بهشتی #شیرینی_نوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯