هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
بفرمایید شیر عسلی که اموزشش تو استوریا گذاشتم خواستید پست بشه راستی بچه ها استوری ها رو هم ببینید هر روز از ناهار شام های خوشمزه و خودمونیم میذارم براتون @biita.mosavi شیر ۴۴۰ گرم ۲ لیوان شکر ۱۰۰ گرم نصف لیوان کره ۲۰ تا ۲۵ گرم وانیل شکری نصف ق م شیر و شکر و رو حرارت بذارید داخل یه تابه بزرگ باشه با حرارت کم مرتب هم بزنید سی تا چهل دقیقه طول میکشه حاضر بشه ولی اگه عجله دارید 😜حرارت زیاد کنید جوش که اومد مرتب هم بزنید کم کم کف میکنه و غلیظ میشه رنگش زرد میشه امکان داره حالت دون دون بگیره و تیکه تیکه بشه اصلا اشکال نداره بخاطر حرارت زیاده کافیه شیرعسلی رو از صافی رد کنید و دوباره روی حرارت بذارید (تابه تمیز بریزید اینبار) دو سه دقیقه ی دیگه روی حرارت کم بذارید و شیرعسلی قوام میگیره و بعد کره و وانیل اضافه کنید کره که ذوب شد از روی حرارت بردارید اگه یکدست نبود بازم میتونید یبار دیگه از صافی رد کنید اگه غلیظ شد یکم شیر اضافه کنید کلا این شیرعسلی هیچ جوره خراب نمیشه اگه فقط مرتب هم بزنید ته نگیره داخل ظرف دردار تا دوماه داخل یخچال قابل نگه دارید من باهاش یه شکلات بیسکوییتی درست کردم که الان هایلایت شده قبلا بستنی و کیک شنی هم گذاشتم کاربردای زیاد دیگه ای هم داره که انشالله دراینده اموزشش و براتون میذارم #شیر_عسلی_خانگی#کیک_کافیشاپی#شیرینی#شکلات همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a