شیرینی کنجد و گردو با بافتی نرم و عالی😋🤌🤌
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@pastalimpus
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏
اندازه ی استکان ۱۲۵ میلی لیتر معادل نصف پیمانه یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار
شیرینی کنجد و گردو
250 گرم کره یا مارگارین
1 استکان روغن مایع
1 پیمانه یا لیوان پودر قند الک شده
1 استکان پودر نشاسته ذرت
1 بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غ
1 بسته وانیل معادل یک قاشق چایخوری
1 استکان گردو ریز آسیاب شده
نصف استکان کنجد بوداده
4 لیوان آرد (به صورت کنترل شده اضافه می کنیم، در صورت لزوم می توان یک یا دو قاشق دیگر اضافه یا کم کرد)
برای تزئین؛ شکلات بن ماری ذوب شده
.
طرز تهیه؛
تمام مواد را در کاسه بریزید و مخلوط کنید.
از خمیر تکه های کوچکی برداشته و گرد کرده و در سینی می چینیم و با چنگال شکل می دهیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه می پزیم تا زیر شیرینی کمی طلایی شود.
شیرینی های را بزارید سرد بشن بعد انتهای آنها را در شکلاتی که روی بخار اب بن ماری کردیم بزنید🥰 اگر مایل باشید می توانید آنها را با نارگیل و بادام زمینی تزئین کنید.
نوش جان😋😋🤌🤌🤌🤌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽