ببینید چی براتون آوردم 😇 نکات کپشن رو حتما با دقت بخون ♥️
.
سلام عزیزانم 🤗
به نظرتون با چای دارچین بیشتر میچسبه یا چای هل ؟؟؟
یا چسب رازی ؟؟؟😂😂😂
.
برای دیدن آموزش های بیشتر 👇
🆔 @
hassani.delish
🆔 @
hassani.delish
.
خوش حال میشم اگر دوست داشتید برای حمایت از من
لایک و کامنت بزارید و برای عزیزانتون هم بفرستید 🙂
حتما هم ذخیره کنید چون از دستتون میره ♥️
موادی که باید تهیه کنید 👇
کره مارگارین ....................... ۳۰۰ گرم
آرد ..................................... ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ............................. ۴ عدد ( زرده سفیده جدا )
پودر قند .............................. ۲۰۰ گرم
وانیل .................................. نصف ق.چ
پودر هل .............................. ۱ ق.چ
گردو ................................... به مقدار لازم
مقداری هم بریلو ، اگر ندارید ، میتونید حذفش کنید
به جاش مربای توت ، انار ، آلبالو بزنید
.
برای فر 👇
۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰
تستر 👈 ۲۰ درجه کمتر
.
نکته 1️⃣
حس میکنم شاید مقدار کره اذیتتون کرده باشه 😁
کره مارگارین ( گیاهی) سالم تره و البته گرون نیست ، این مقدار کره حدودا ۴۰ تومن میشه ، اگر بازم حس می کنید زیاده ، با نصف همه مواد درست کنید ( نکته ای که آخر میگم رو دقت کنید )
.
نکته 2️⃣
کره هم دمای محیط با پودر قند باید قشنگ ترکیب بشه
و به اصطلاح پوک بشه ، اگر دنبال زمان هستید ، حدودا ۳ یا ۴ دقیقه
.
نکته 3️⃣
بعد از ریختن آرد ، با دست ورز ندید
با لیسک یا قاشق ترکیب کنید
میدونید که چرا ؟!
.
نکته 4️⃣
بعد از گلوله کردن شیرینی ها ، نیم ساعت باید تو یخچال بمونه
بعدش داخل فر یا تستر قرار بدید
ضمنا ، به خاطر تخم مرغ شیرینی مقداری حجم میگیره
در چیدمانشون در سینی فر دقت کنید .
.
نکته 5️⃣
بعد از پخت ، به شیرینی دست نزنید ، نرمه ! باید هم نرم باشه
قشنگ سرد شد از سینی جدا کنید .
.
نکته 6️⃣
من با این مقدار مواد با پیمانه ق.غ گلوله کردم بهم ۶۰ تا شیرینی داد
اگر با پیمانه ق.چ گلوله کنید ۱۲۰ تا شیرینی بهتون میده
که من پیمانه ق.چ رو پیشنهاد میکنم .
.
نوش جونتون ♥️
.
حسنی هستم 🧑🍳
♥️🤗
🆔 @
hassani.delish
🆔 @
hassani.delish
.