✅ آموزش کاپ کیک شکلاتی موزی
مربی ؛ زینب یزدی
موز نرم ورسیده ۲ عدد (با پوست ۳۵۰گرم)
تخم مرغ ۲عدد به دمای محیط رسیده
شکر ۲/۳ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
شیر به دمای محیط رسیده ۲/۳ پیمانه پر (۱۶۰گرم)
آرد قنادی ۱ و۲/۳ پیمانه (۲۵۰گرم)
پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی (۳۰گرم)
بکینگ پودر ۱ ق س سر صاف(۸گرم)
شکلات تلخ یا شیرین سکه ای خرد شده ۱۰۰ گرم
(اگر خواستین شکلات را حذف کنید شکر را بیشتر بریزید حدود ۱۵۰ گرم بریزید)
❌ حتما ویس تکمیلی این آموزش را گوش کنید
📌 کانال اطلاع رسانی کلاس های مجازی پر سود👇
https://eitaa.com/joinchat/2096103473C956133ad0b
📌کانال رضایت مندی هنرجویان کلاس های غیرحضوری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/820511021Ccef041e49c
📌کانال ما در ایتا👇👇👇 عضو شو پشیمان نمیشی 👇
https://eitaa.com/joinchat/2682257409C0e8a58bd05
▪️بعد تو نه فقط دنیا پیش چشمان بابا،
که روزگار ما هم سیاه شد!
تا روزی که نور چشم زهرا سلام الله علیها دوباره در این سرزمین طلوع کند...
🖤 آری نفرین پدرت مستجاب شد و این دنیا ویرانه ای بیشتر نیست تا روز ظهور....
#بلای_غیبت
#امام_زمان
«اللهم عجل لولیک الفرج»
صلوات
❤️ هر شادی که از این آموزش نصیب هر کسشد ، برکتش تقدیم میکنم به مولایم