71.53M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
✅ آموزش کاپ کیک شکلاتی موزی مربی ؛ زینب یزدی موز نرم ورسیده ۲ عدد (با پوست ۳۵۰گرم) تخم مرغ ۲عدد به دمای محیط رسیده شکر ۲/۳ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ روغن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیر به دمای محیط رسیده ۲/۳ پیمانه پر (۱۶۰گرم) آرد قنادی ۱ و۲/۳ پیمانه (۲۵۰گرم) پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی (۳۰گرم) بکینگ پودر ۱ ق س سر صاف(۸گرم) شکلات تلخ یا شیرین سکه ای خرد شده ۱۰۰ گرم (اگر خواستین شکلات را حذف کنید شکر را بیشتر بریزید حدود ۱۵۰ گرم بریزید) ❌ حتما ویس تکمیلی این آموزش را گوش کنید 📌 کانال اطلاع رسانی کلاس های مجازی پر سود👇 https://eitaa.com/joinchat/2096103473C956133ad0b 📌کانال رضایت مندی هنرجویان کلاس های غیرحضوری 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/820511021Ccef041e49c 📌کانال ما در ایتا👇👇👇 عضو شو پشیمان نمیشی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2682257409C0e8a58bd05 ▪️بعد تو نه فقط دنیا پیش چشمان بابا، که روزگار ما هم سیاه شد! تا روزی که نور چشم زهرا سلام الله علیها دوباره در این سرزمین طلوع کند... 🖤 آری نفرین پدرت مستجاب شد و این دنیا ویرانه ای بیشتر نیست تا روز ظهور.... «اللهم عجل لولیک الفرج» صلوات ❤️ هر شادی که از این آموزش نصیب هر کس‌شد ، برکتش تقدیم میکنم به مولایم