🍃🍃🍃🍃🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 سلام دوستان خوبم. من تقریبا چهارساله خونه دارم. تو این چهارسال به یه سری نتایج در مورد مهمونی دادن رسیدم که دوست داشتم باشما دوستان خوبم درمیون بذارم چون خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم. وقتی مهمون دارید همه کارها رو برای دقیقه نود نذارید از چندروز قبل کارها رو یواش یواش انجام بدید مثل تمیز کاری مثلا جارو و گردگیری اساسی رو از قبل انجام بدید. شیشه تمیز کردن. تغییر دکور براساس تعداد میهمانها و نوع پذیرایی. برنج رو از شب قبل بانمک خیس کنید و قبل از اومدن مهمونها تا مرحله دم کردن پیش ببرید. ته دیگ رو بذارید، برنج رو صاف کنید و داخل قابلمه بریزید فقط روشن کردن کردن زیر قابلمه رو بذارید نیم ساعت چهل دقیقه قبل از صاف کردن برنج. اگه غذا مرغ دارید (به هرروشی: خورشتی، کبابی، داخل فر و ...) مرغها رو از شب قبل داخل مواد (پیاز و فلفل دلمه رنده شده، ادویه جات و روغن) بخوابونید. خورش رو هم قبل از اومدن مهمونها آماده کنید و وقتی زیر برنج رو برای دم کردن روشن کردید زیر خورش رو هم برای گرم کردن روشن کنید. سالاد و دسر رو از شب قبل آماده کنید و داخل یخچال بذارید. تمام ظروف پذیرایی رو از داخل کمد و کابینت بیرون بیارید و اگه لازمه یه آب بزنید. سیب زمینی ها رو از شب قبل به هرشکلی که میخواید برش بزنید و تو آب نمک خیس کنید و فردا قبل از اوندن مهمونها سرخ کنید. نون داخل سفره بذارید(حتی شده به مقدار کم) خانمهای عزیزم ازتون خواهش میکنم غذای سرد جلوی مهموناتون نذارید من تاحالا دوبار این بلا سرم اومده واقعا غذای سرد از گلوم پایین نمیره. روبالشی ها رو حتما چک کنید که تمیز باشه و بو نده. روبالشی هارو بشورید یا عوض کنید. همه این نکاتی که گفتم بخاطر اینه که بعضی ها جلوی مهمونمون دست و پاشونو گم میکنند یا استرس میگیرن بعضی ها هم مثل دست و پاشون خیلی تنگه و اینکه بیشتر درکنار مهمانهامون .