طرز تهیه سویق گندم : ابتدا سبوس گندم را جدا کنید و جداگانه آرد کنید. نسبت وزنی آرد گندم را با آرد سبوس باید برابر باشد و هریک را باید جداگانه تفت دهید زیرا درصورت یکی کردن ارد و سبوس ان ممکن است سبوس بسوزد زیر حرارت را بسیار کم کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزد. بعد از تفت خوردن آرد و سبوس آن دو را باهم مخلوط نمایید ✅نکته اول: در درست کردن سویق گندم شسته نمی شوند و خشک و بدون روغن و هیچ افزدونی دیگری آسیاب می شوند. ✅نکته دوم: مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری. ✅ سویق جو مثل سویق گندم بدست می آید. ✅حتی المقدور از گندم های ارگانیک دیم که سبوس دار هم هستند استفاده نمایید و از آردها و گندم های کارخانه ای و نانوایی که حاوی مواد افزدونی مضر می باشند در تهیه آن استفاده ننمایید. 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune