#سویق_گندم
طرز تهیه سویق گندم :
ابتدا سبوس گندم را جدا کنید و جداگانه آرد کنید.
نسبت وزنی آرد گندم را با آرد سبوس باید برابر باشد و هریک را باید جداگانه تفت دهید زیرا درصورت یکی کردن ارد و سبوس ان ممکن است سبوس بسوزد زیر حرارت را بسیار کم کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزد. بعد از تفت خوردن آرد و سبوس آن دو را باهم مخلوط نمایید
✅نکته اول: در درست کردن سویق گندم شسته نمی شوند و خشک و بدون روغن و هیچ افزدونی دیگری آسیاب می شوند.
✅نکته دوم: مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا میباشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
✅ سویق جو مثل سویق گندم بدست می آید.
✅حتی المقدور از گندم های ارگانیک دیم که سبوس دار هم هستند استفاده نمایید و از آردها و گندم های کارخانه ای و نانوایی که حاوی مواد افزدونی مضر می باشند در تهیه آن استفاده ننمایید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺
@siyahdune