#آش_هالاو_سنندج
📝مواد لازم
چغندر ۱ عدد
برنج ایرانی دو سوم پیمانه
نخود دو سوم پیمانه
فلفل به میزان لازم
نمک دریا به میزان لازم
گوشت گوسفندی 300 گرم
پیاز یک عدد
روغن ارده کنجد به میزان لازم
برگ چغندر ۳۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
آب غوره نصف پیمانه
زعفران آب کرده به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه:
1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تا نرم شود، تفت دهید.
2 - گوشت را به آن اضافه کنید و تا قهوه ای رنگ شود، تفت دهید. به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.
3-نخود را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه 7 پیمانه آب به سایر مواد اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 30 دقیقه قل بزند.
4-برنج خیس کرده را در آش بریزید و بگذارید تا آش کاملا پخته شود.
5- برگ چغندر و جعفری را به آش اضافه کنید و آن برای 30 دقیقه دیگر بپزید.
6- در مرحله اخر آب غوره، زعفران (آب کرده) و چغندر پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
7- آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل کنید.
✅ در صورت تمایل می توانید بسته به ذائقه خود میزان آب غوره را کم یا زیاد کنید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺
@siyahdune