🧼شامپو های شیمیایی به دلیل ترکیباتی که دارند(سدیم لوریل سولفات ،پارابن ،پلی اتیلن گلیکول و... )بزرگترین عامل ضعیف حافظه ،ضعف قلب ،بیماری های کلیه و یکی از اصلی ترین دلایل نازایی هستند .چون هر چه که بر سر ضماد یا مالیده شود ،بر حافظه، قلب،کلیه و آلت تناسلی اثر مستقیم دارد و متاسفانه مردم نسبت به این موضوع خیلی بی توجه هستند .کسانی که مشکلات اسپرم و تخمک دارند و باردار نمیشوند ،باید حتما در رعایت های خود به این موضوع توجه اساسی داشته باشند.❌
🧼در طب سنتی و در طب اسلامی ، درمان برخی بیماری های کلیه و..با مالش دارو بر سر انجام میشود .
🧼
شاهد مثال کاملا علمی و مورد تجربه همگان این است که اگر حنا به سر مالیده شود ،و مدتی بماند ، رنگ ادرار شما به رنگ سبز و زرد و مواد حنا ،داخل ادرار به راحتی قابل مشاهده است .❌❌❌ یا استفاده از رنگ مو که بعد از آن ترکیبات رنگ مو وارد بدن میشود و باعث مشکلات زیادی میگردد مخصوصا تاثیر منفی زیاد بر کلیه ها،و کم خونی کلیه و مغز میگردد.. به همین خاطر به خانم های باردار به صراحت اعلام میشود که رنگ مو استفاده نکنند زیرا باعث سقط جنین میشود. چون با کم خون شدن کلیه و سرد کردن آن و ورود ترکیبات به رحم ،باعث سقط جنین میگردد.
🧼ترکيبات قوی و شیمیایی داخل شامپوها ،اسپرم و تخمک ها را نابود میکنند و باعث ضعف کیسه های بیضه در مرد و عفونت و تنبلی تخمدان و تولید فضولات رحمی در زنان میشود . حال اگر در ایام قاعدگی که جذب بدن زن بالاست ،هاله و چاکرا ها ضعیف و هورمون ها به هم ریخته شده است ، (همان گونه که قبلا گفتیم یک لقمه سردی در ایام قاعدگی مساگی با هفت لقمه سردی در ایام عادي است) ..زن و دختر به حمام رفته و خود را شستشو دهند و شامپو به سر و ناحیه ی تناسلی خود بزنند که دیگر فاتحه ی بارداری و باروری را باید بخوانند.ضمن اینکه اینکار باعث افزایش هورمون های مردانه در زن می شود. و البته مشکلات زیاد دیگری را نیز در دختران و زنان به وجود می آورد که عمده همین هاست که بیان شد.
🧼همچنین ،باتوجه به اینکه در ایام قاعدگی،به دلیل تخلیه ،جذب بدن بسیار بالاست و خود شستشو با آب ، باعث تغییر مزاج رحم به سرد و تر و نفوذ بلغم در تخمدان و ایجاد عفونت و فضولات در آن میگردد که عامل مشکلات زیاد و دردهای قاعدگی فراوان و افتادگی ناف و رحم و شل شدن کمر و لگن میگردد.
🧼به طور کلی استفاده دائم و طولانی مدت از شامپو های شیمیایی،به تدریج، باعث کم خونی و بالا رفتن غلظت خون میگردد.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune