(غذای محلی آران و بیدگل) 📝مواد لازم (برای ۴ نفر) گوشت چربی دار گوسفندی با استخوان نیم کیلو (اگه بدون استخون بود 250 گرم) لوبیا سفید ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ نمک دریا ، زردچوبه، دارچین، و فلفل... به مقدار لازم طزر تهیه: لوبیا سفید، گوشت و پیاز رو بریزید توی قابلمه و روی آن آب بریزین و بگذارید جوش بیاد. کف جمع شده روی آب رو بگیرید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین رو اضافه کنین (دارچین ادویه اصلیه!). حالا در قابلمه رو گذاشته و زیرش رو کم کنین. بسته به جنس لوبیا و گوشتتون یه سه چهار ساعتی طول میکشه که آماده بشه. اگه میخواهید زودتر بپزد می توانید از زودپز استفاده کنید. غذا وقتی آماده شده که حسابی لعاب داده باشد و آب زیادی توش نمونده باشد. بعد از اینکه کاملاً پخت اگه گوشتمون با استخوان بود باید استخوان هارو جدا کنیم و بعد با گوشت کوب خوب بکوبیم. اگر بخوایم یه گوشت و لوبیای کشدار داشته باشیم باید آب اضافی رو ازش جدا کنیم. تو این آب گوشت هم می تونین نون بریزین و نوش جان کنین که خیلی خوشمزه هم هست. گوشت و لوبیای بدن آب رو انقدر می‌کوبیم که کاملاً له بشن و مثل حلیم بشن. این غذا رو میتونین نکوبین و بریزین رو برنج بخورین. اگر لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنین بهتره. ✅در بعضی مناطق در این غذا تره و جعفری و شنبلیله میریزند که مقدار تره بیشتر از شنبلیله و جفعری می باشد. 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune