🟢
#انار
⚡ بهترین نوع انار اینست که کاملا رسیده بوده، دانههای بزرگ داشته باشد و هسته وسط دانه کوچک باشد، نه بزرگ و خیلی سفت. انار باید تازه و شیرین یا ملس باشد. مزاج انار سرد و تر است. البته اگر انار خیلی ترش باشد به سردی و خشکی متمایل میشود.
🩺 همچنین دارای قوت قبض میباشد هم خود انار (مخصوصا همراه پیه انار) و هم پوست انار که خود دارای استفادههای طبی متعددی است. پس اگر دانههای انار همراه با مقداری پردهها یا پیه بینابین دانه ها خورده شود قابضیت آن افزایش مییابد.
🩸اگر آب دانه های همراه با پیه گرفته شود نیز قابض است. انار غذاییت کمی دارد اما خون بسیار خوبی تولید میکند به طوریکه نسبت اجزا خون را بهم نمیزند. در برخی انسانها (مخصوصا سرد مزاجان) انار میتواند باعث ایجاد نفخ شود که این خاصیت درگرم مزاجان منجر به تقویت حالت نعوظ درآلت تناسلی میشود.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺
@siyahdune