سیاهدونه | زندگی ایرانی
😱این کیلیپ علمی به شما اثبات میکنه که بهترین روغن ها برای سرخ کردن، روغن زیتون است.!👌🏻😳 🌸گروه علمی
❌از مصرف روغن زیتون خارجی پرهیز کنید.چرا که سم خالص است. ♻️حتما روغن زیتون ايرانی استفاده کنید و از عطاری های معتبر تهیه فرمایید. 🔻روغن زیتون های کارخانه ای تایید نمی شود.. ✅در سفارشات تمام ائمه اطهار و بیشتر پیامبران علیهم السلام ، تاکید بر مصرف روغن زیتون به هر صورت آن شده است.(پخت و پز، سرخ کردن و...). در تمام کتب قدیم و جدید ِ طب سنتی ایرانی تاکید بر مصرف روغن زیتون شده است به خصوص برای پخت و پز و حتما برای سرخ کردن. روغن زیتون مناسب تمام مزاج ها و کمک کننده به تعادل مزاج است. همچنین در مکاتب طب سنتی دیگر کشورها نیز اولویت در مصرف روغن با روغن زیتون است. در تمام دیگر ادیان هم سفارش به مصرف روغن زیتون شده، مخصوصاً زیتون و روغن زیتون برای یهودیان بسیار مقدس است، مثل نمک طبیعی (دریا و کوه) که برای یهود و اسلام تقدس ویژه ای دارد. .محمد امین احسانیان. @siyahdune