سیاهدونه | زندگی ایرانی
🌸سلام به همگی مخاطبین گرامی. پاسخ ها و نظرات خودتون رو در پی وی ارسال کنید ⬇️ 1⃣دوتا از خصوصیات بار
💟متأسفانه برخی سویق های بازار در شیوه ی آسیاب، تفت و آرد و سبوس آن دچار اشکال هستند. که إن شاء الله در آینده راجع به طرز تهیه هر کدام مطلب خواهیم گذاشت. 💟اما ویژگی خاص ِ، انواع سویق که ثابت می‌کند سویق بر طبق اصول ساخته شده، این است که 👇🏼( البته این ویژگی جزو اعجاز و هدیه ی وحی بودن این خوراک را نشان می‌دهد و شما در تمام عالم هیچ خوراکی را نمی‌توانید پیدا کنید که اینگونه باشد) 💟اگر شما یک قاشق مرباخوری سویق را در دهان بگذارید، سویق کاملا گرم و داغ حس می شود.. حتی اگر آن سویق همین الان از فریزر 😳خارج شده باشد. ☯وقتی شما یک قاشق مرباخوری از هر نوع سویق داخل دهان می‌گذارید، باید جوری باشد که انگار همین الان داشته تفت می‌خورده و انگار که شما از داخل ظرفی که سویق در آن در حال تفت است و شعله اجاق خیلی ملایم زیرش روشن بوده ، آن را برداشته و داخل دهان گذاشته اید، البته دقت داشته باشید، داغ ِ داغ، نیست ولی👈🏻 گرمای همراه با حرارت باید در دهان حس شود.❇️اگر سویق مصرفی شما اینگونه است، آن ✅سویق طبق اصول ساخته شده و خاصیت 👌🏻درمان کنندگی دارد وگرنه که در حال خوردن آرد سبوس دار هستید😅 .محمد امین احسانیان. @siyahdune