بوته زرد چوبه و گلش رو تا بحال دیده بودین ؟!☝️🏻 ▫️زردچوبه را از فهرست ادويه‌هاي خود حذف نکنيد. زردچوبه يکي از پرخاصيت‌ترين ادويه‌هاست که هم ميتواند باعث سم‌زدايي از کبد شود و هم نفخ مواد اوليه موجود در غذاها را تا حد زيادي کاهش ميدهد. بهتر است براي بهره بردن هرچه بيشتر از خاصيت‌هاي زردچوبه، اين ادويه را حدود ۱۵ دقيقه مانده به پايان زمان پخت به غذا اضافه کنيد + زردچوبه از تیره زنجبیلیانه، ریشه خشک‌شده و آسیاب‌شده آن به تنهایی یا مخلوط با دیگر ادویه‌ها در ایران، پاکستان و هند مصرف زیادی داره 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune