#پلوی_بادامی
🔸مواد لازم :
۱/۵ لیوان برنج
۲ قاشق کره حیوانی
نصف لیوان بادام خام درختی
۱/۵ لیوان اب بوقلمون
روغن شحم یا زرد
نمک دریا به اندازه کافی
آب : به اندازه کافی
زعفران دو تاسه قاشق غذا خوری
کشمش تفت داده شده سه تا چهار قاشق غذاخوری برای تزئین
🔸طرز تهیه ی پلوی بادامی
برای تهیه ی این غذای مقوی ابتدا بادام را پوست میکنیم و بعد در داخل ماهیتابه بدون روغن تفت می دهیم بعد که رنگ ان تغییر کرد کره و کمی روغن به ان اضافم میکنیم .سپس برنج را صاف کرده و برنج صاف شده را به ان اضافه میکنیم .۱/۵ لیوان آب بوقلمون را به همراه زعفران ان اضافه کرده و می گذاریم اب ان کشیده شود. سپس بعد از سرو با کشمش تفت داده تزئین می کنیم.
✅میتوانید به جای بادام درختی از بادام هندی هم استفاده نمایید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺
@siyahdune