🔸مواد لازم : ۱/۵ لیوان برنج ۲ قاشق کره حیوانی نصف لیوان بادام خام درختی ۱/۵ لیوان اب بوقلمون روغن شحم یا زرد نمک دریا به اندازه کافی آب : به اندازه کافی زعفران دو تاسه قاشق غذا خوری کشمش تفت داده شده سه تا چهار قاشق غذاخوری برای تزئین 🔸طرز تهیه ی پلوی بادامی برای تهیه ی این غذای مقوی ابتدا بادام را پوست میکنیم و بعد در داخل ماهیتابه بدون روغن تفت می دهیم بعد که رنگ ان تغییر کرد کره و کمی روغن به ان اضافم میکنیم .سپس برنج را صاف کرده و برنج صاف شده را به ان اضافه میکنیم .۱/۵ لیوان آب بوقلمون را به همراه زعفران ان اضافه کرده و می گذاریم اب ان کشیده شود. سپس بعد از سرو با کشمش تفت داده تزئین می کنیم. ✅میتوانید به جای بادام درختی از بادام هندی هم استفاده نمایید. 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune