😋😋 چرا کوفته من وا میره؟👇 لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه. آب پیاز باید گرفته بشه. در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست. گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه. حرارت قابلمه ای که آب سس در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب سس در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.😕 در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم. به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.😊 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune