سیاهدونه | زندگی ایرانی
همچنین یخ و آب یخ، چربی مواد غذایی داخل معده را به صورت سفت و غیر قابل جذب در می‌آورد که این مواد هض
❌یک اشتباه بزرگی که بسیاری از کارگران و زحمتکشان جامعه انجام می‌دهند این است که در هوای گرم تابستان،بطری‌های آب معدنی را در فریزر می‌گذارند تا یخ بزند تا بتوانند آب خنک بنوشند. ❌این افراد باید بدانند که طراحی اولیه بطری‌های پلاستیکی به نحوی است که در صورت انجماد آب در آن‌ها، در اثر بروز تغییراتی در پلیمرهای این ظروف، مواد مضری وارد آن‌ها می‌شود.در واقع مانو پُلیمر ( Polymer ) به مونومر (Monomer ) تبدیل می‌شود و برای انسان مضر است.لذا باید از انجماد آب‌ها در این بطری‌ها خودداری کرد. ❌این ظروف صرفاً برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد) طراحی شده‌اند؛به عبارتی طراحی آن‌ها، مثلا برای شرایط سرد و خنک است،نه انجماد. هرچند که به طور کلی تمام این ظروف در طب سنتی مردود است چرا که آسیب های فراوانی بر بدن می‌زند و به آرامی باعث غلبه ی مزاج صفرا و سودا می‌شود. .محمد امین احسانیان. @siyahdune