⚡️برنامه ملی محرومیت زدائی چه می گوید؟
👌یکی از پیشنهاد های اصلی الگوی پیشرفت اسلامی برای محرومیت زدایی پایدار، افزایش نقش مردم در تولید و توزیع کشور است. برای تبیین این موضوع مهم یک مثال می زنم:
👌در استان قم نزدیک به ۶۰۰ واحد مرغداری وجود دارد که تعداد ۳۱۱ واحد از آنها مرغداری گوشتی (با ظرفیت پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه) و تعداد ۱۷۴ واحد مرغداری تخمگذار (با ظرفیت هشت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه) هستند. همچنین در این استان سالانه در حدود ۱۵۶ هزار تن شیر و ۳۸ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود. (مجتمع دامشهر قم دارای یک هزار و۲۷۸ واحد پرواربندی است.)
👌همانطور که ملاحظه فرمودید: سود ناشی از تولید مرغ و تخم مرغ در میان صاحبان ۶۰۰ واحد و سود ناشی از تولید گوشت و شیر در میان صاحبان ۱۲۸۷ واحد توزیع می شود و در واقع بقیه مردم فقط مصرف کننده تلقی می شوند و سود عظیم ناشی از تولید و توزیع این تجارت مهم را نمی برند.
👌به مسئولان کشور عرض می کنم: اگر الگوی تولید مرغ و تخم مرغ و گوشت و شیر را از واحد های متمرکز به روستاها تفویض کنید؛ از این طریق محرومیت زدایی کرده اید و سود ناشی از تجارت دام و طیور را در میان مردم به صورت عادلانه توزیع کرده اید! (پایه گذاری عدالت از الگوی تولید)
👌برای مردمی شدن الگوی تولید و توزیع در کشور ۱۴ اقدام طراحی کرده ایم؛ که تغییر الگوی ساخت مسکن از آپارتمان به دار واسعه و آزاد سازی بهره برداری از زمین (
#احیای_موات) از جمله ی این اقدامات محسوب می شود! (برنامه ملی محرومیت زدایی)
👌تغییر در الگوی تولید و توزیع کشور علاوه بر تضمین عدالت، زمینه ساز تضمین مسئله سلامت در محصولات مرتبط با دام و طیور هم خواهد بود. (طبیب مشاور دام و طیور)
حجت الاسلام علی کشوری - تبیین اجمالی برنامه ملی محرومیت زدایی - پنج شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - قم
🗞منبع خبر:
https://nro-di.blog.ir/1401/03/19
#برنامه_ملی_محرومیت_زدائی
#برنامه_هفتم
#تغییر_الگوی_ساخت_مسکن
@olgou4
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona