. تسلط مولف این کتاب، نادر میرزا قاجار، به ادبیات، تاریخ و طب دوره‌ی خودش و دقت او در نگارش، باعث شده کتاب "کارنامه‌ی خورش" تنها دستور طبخ غذاهای مختلف نباشد. این کتاب فرهنگ‌نامه‌ای از غذاهای ایرانی است همراه شرح حوادث تاریخی، خاطرات نویسنده، قصه و شعر که همه با نظمی درونی کنار هم نشسته‌اند. توصیفات و ابداعات زبانی برای طعم‌ها، تاریخچه‌ی غذاهای محلی ایران همراه گزارش آداب و رسوم، روابط اجتماعی و خانوادگی آن دوره کاری کرده که این متن در گذر زمان همچنان خواندنی و تازه باشد. 📚 کارنامه خورش/ نادر میرزا قاجار به کوشش: نازیلا ناظمی @skybook