#خوب_است #بدانید...
🌸یک روش مناسب برای پیشگیری از آلرژیها
افرادی که عموما با آغاز فصل بهار دچار حساسیتها و آلرژیهای فصلی میشوند با رعایت نکات و تدابیری که در متون طب سنتی ایران به آن اشاره شده، میتوانند از ابتلا به این بیماریها در این فصل پیشگیری کنند. این افراد با نزدیک شدن بهار میتوانند به رعایت یک رژیم غذایی ساده بهمدت 3 روز از ابتلا به آلرژیها و حساسیتهای فصل بهار پیشگیری کنند. این افراد باید بهمدت 3 روز تنها از ماءالشعیری که بهصورت سنتی و بدون استفاده از موادشیمیایی و نگهدارنده تهیه شده، استفاده کنند و نباید از ماده غذایی دیگری استفاده کنند. پس از اتمام این رژیم غذایی 3 روزه نیز بیمار باید از سبزیهای پخته شده، بدون ادویه و کم حجم بهعنوان غذا استفاده کند.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
🌸چگونه خارش گلو را درمان کنیم؟
در بسیاری از حساسیتها، فرد مبتلا به آلرژی از خارش گلوی خود شکایت دارد. گاهی این خارش به حدی تشدید میشود که صبر و طاقت فرد را از او گرفته و او را کلافه میکند. درمانگران طب سنتی برای درمان این عارضه از جوشاندهای گیاهی استفاده میکنند و نوشیدن آن را یک بار در روز به بیماران توصیه میکنند. برای تهیه این جوشانده لازم است چند گرم گل بنفشه و شکرتیغال را در 2 لیوان آب ریخته و روی حرارت ملایم بجوشانیم تا یک لیوان آن باقی بماند. دم نوش باقی مانده را صاف کرده و شب پیش از خواب میل کنید اما در افرادی که خارش گلویشان خیلی زیاد است و باعث میشود از برنامههای روزانه خود باز بمانند، توصیه شده علاوه بر شب، صبح بعد از بیدارشدن از خواب یک لیوان دیگر از این دم نوش گیاهی بنوشند.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🌸تسکین عطسه بهاره با روغن بنفشه
برای درمان عطسههای ناشی از آلرژی و حساسیت فصلی، استفاده از روغن بنفشه و بادام را به بیمارانشان توصیه می شود. به این ترتیب که روزی 2بار، هر بار دو قطره روغن بنفشه در بینی بچکانند. علاوه براین با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهند. این کار موجب میشود از شدت عطسهها کم شده؛ در مواردی نیز بهطور کامل برطرف شود. در کنار استفاده از روغن بنفشه، رعایت تدابیر غذایی فوق الذکر هم بسیار مهم است.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
🌸تسکین خارش پوست با خرفه
گیاه خرفه یکی دیگر از سبزیهای فصل بهار است که خواص بسیار زیادی از جمله اثرات تصفیه کنندگی خون از فضولات و مواد زائد بهویژه مواد صفراوی است. درمانگران طب سنتی معتقدند خوردن این سبزی بهعنوان سبزی خوردن در وعدههای غذایی، تاثیر بسیار زیادی در درمان خارشهای فصل بهار و از بین رفتن تلخی دهان در این فصل دارد. نوشیدن آب این سبزی نیز در کاهش عوارض و خارشهای ناشی از حساسیتهای فصلی بسیار مؤثر است.
@slamatkadehbazaroj