مواد لازم برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 80 گرم) 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک 1 عدد تخم مرغ البته فقط زرده برای روی خمیر) 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق غذاخوری شکر آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی حدود 3.5 لیوان استفاده کردم) برای مواد میانی: 1عدد سیب زمینی آب پز 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری آب 1 عدد فلفل سبز خرد شده چند عدد قارچ ورقه شده مقداری جعفری و در صورت تمایل آویشن نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نمک ، روغن مایع(برای کناره ها) پنیر پیتزا به مقدار لازم طرز تهیه: شیر ولرم ، شکر ،نمک و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و به اصلاح عمل بیاد. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید آرد را به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و ورز بدید باید خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد. روی خمیر سلفون بکشید و سپس با یک دستمال تمیز ظرف را بپوشانید و استراحت بدید(تا وقتی که حجم خمیر زیاد شود حدود 1 ساعت)خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و تیکه هایی کمی کوچکتر از نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. تا وقتی که مواد داخل را آماده میکنید خمیرها را داخل سینی استراحت بدید. برای اینکه خمیرها خشک نشوند با یک دستمال تمیز بپوشانید. برای مواد میانی سیب زمینی آبپز رو رنده میکنید ، سبزیجات ریز خرد شده ،نمک و ادویه ها و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که تمام مواد با هم مخلوط شوند خوب هم بزنید. بلافاصله خمیرهای داخل سینی را با دست آرام آرام فشار بدید سپس با نوک انگشتان بدون اینکه خیلی به کناره ها نزدیک شوید خمیر را از وسط به سمت کناره ها فشار بدید و به وسط خمیر شکل گود بدید. تا جایی که میتوانید قسمت وسط را نازک کنید تا وقتیکه خمیر داخل فر پف میکند قسمت وسط خیلی پف نکند. سپس قسمت وسط را با چنگال سوراخ کنید. مواد داخل را روی خمیر ها تقسیم کنید و با دست داخل خمیر پهن کنید. کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و حدود 10 دقیقه دیگر داخل سینی استراحت بدید. مجدد قسمت میانی را با دست فشار بدید و پنیر پیتزا رو بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید . به کناره های پیده های پخته شده روغن مایع بزنید و قبل از اینکه بیش از حد سرد شود سرو کنید نوش جان 😋😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti