👇 بادکا یا گلوکز، مایعی است که از هیدرولیز نشاسته با اسید یا آنزیم تهیه می‌شود. بادکا، چسبنده، روشن و بی‌بو است و در دو رنگ سفید و زرد شفاف به دست می آید که در انواع کیک، گز، سوهان و شیرینی و شکلات استفاده می شود. از بادکا یا گلوکز در تهیه خمیر فوندانت و برای درست کردن گل های خوراکی و روکش کیک ها نیز استفاده می شود .گلوکز چسبنده و بی بو است و ظاهری مشابه عسل دارد با این تفاوت که گلوکز به هیچ عنوان شکرک نمی زند، اما عسل طبیعی واقعی شکرک می زند . خصوصیات گلوکز یا بادکا : 1- شیرین کننده 2- تثبیت رطوبت 3- قابلیت نرم کنندگی 4- خاصیت بافت دهندگی و تعدیل کننده واکنش قهوه ای شدن. 5- جلوگیری از کریستاله شدن مواد. 6- تعدیل کننده طعم شیرین 7- بالا بردن ویسکوزیته 8- نقش محافظت کنندگی و نگهداری سیستم های کلوئیدی 9- کنترل اندازه کریستال های یخ 10- بالا بردن فشار اسمزی 11- نگهداری آب در فراورده 12- پایین آوردن نقطه انجماد 13- ثبات سیستم کلوئیدیکف 14- بهبود و یا تغییر مزه 15- بهبود رنگ 16- دارای ارزش غذایی و یک چاشنی ایده آل برای شیرینی، بیسکوئیت، بستنی و مربا و … 17-ترکیبی ارزشمند برای ویتامین هایی که خاصیت انرژی زایی دارند.