#زولبیا #گوش_فیل مواد زولبیا:👇 نشاسته ۲۵۰گرم/ ماست ترش ۵۰۰گرم/ جوش شیرین۱/۴چایخوری/ زعفران کمی/ روغن برای سرخ کردن شهد:👇 شکر دو ونیم‌پیمانه / آب ۱پیمانه/ زعفران به مقدار لازم/ گلوکز۱غذاخوری/ آبلیمو کمی/ گلاب۱/۲پیمانه مواد گوش فیل:👇 تخم مرغ ۱عدد/ ماست ۱۰۰گرم/ شیر۱ق چایخوری/ وانیل یک چهارم چایخوری/ بیکینگ پودر ق چایخوری/ روغن جامد ۲۰گرم/ شهد ۱ ق سوپخوری/ آرد به میزان لازم #زولبیا:👇 ابتداهمه مواد رو باهم مخلوط کرده تا نرم ویک دست شود بعد آن را استراحت داده ومواد را در قیف ریخته وبه صورت دورانی در روغن داغ سرخ کرده وبعد در شهدی که ریز جوش است انداخته ودر صافی گذاشته #گوشفیل:👇 همه مواد رو به جز آرد با هم مخلوط کرده یک دست شود بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد،ده دقیقه آن را ورز داده و نیم ساعت استراحت داده و خمیر را نازک پهن کرده به شکل مربعهای کوچک یا شکلهای دلخواه برش زده و در روغن داغ شناور سرخ کرده ودر شهد ولرم انداخته ودر صافی گذاشته شهد اضافیش گرفته شود شهد:👇 شکر وآب را مخلوط کرده وشکر حل شود بعد روی حرارت گذاشته تا ریز جوش بزند به مدت ۲۰دقیقه وبا فرچه خیس دور قابلمه رو تمیز کرده تا شکرک نزند اصلا شهد را با قاشق هم نمیزنیم چون شکرک میزند بعد گلاب وزعفران را اضافه کرد بعد از ۱۰دقیقه حرارت را خاموش کرده وگلوکز را اضافه هم زده،این شربت من اصلا شکرک نمیزند @sofrebanovanbeheshti