#کیک_شیره_انگور👇
آرد ۴ پیمانه سرخالی
شکر نصف پیمانه ،
شیره خرما ۳/۴پیمانه
روغن یک پیمانه سر خالی
هل یک ق چایخوری
بیکینگ پودر ۴ ق چایخوری
شیر دو پیمانه سر خالی
تخم مرغ ۳ عدد
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم ، اول سفیده رو کمی با همزن زدم تا کف کرد و بعد دو ق غ شکر رو کم کم اضافه کردم و انقدر سفیده رو با همزن برقی میزنیم تا سفت بشه و از کاسه بر نگرده ، و بعد میگذاریم تو یخچال ، زرده و باقی شکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه ، و بعد شیره انگور رو اضافه کرده و بعد چند دور زدن روغن رو هم اضافه کردو و بعد یک دقیقه ،پودر هل شیر رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم ،ارد و بیکینگ پودر و باهم سه بار الک کردم ، و تو سه مرحله به موادمون اضافه کردم و هر دفعه فقط با دسته های همزن ارد را با مواد مایع (در حدی که موقع همزدن با همزن ارد پخش نشه ) مخلوط کردم و بعد با همزن تا جایی که دیگه گلوله ی ارد دیده نشه همزدم ، حدود ۱۵ ثانیه شد و همزن رو خاموش کردم و سفیده زده شده رو اروم با لیسک به موادمون اضافه کردم و مثل فولد کردن سفیده رو مخلوط موادم کردم ، کف قالب میان تهی رو که برای من قطرش ۳۰ بود خوب با روغن جدا کننده ، چربش کردم و نصف موادم رو ریختم توی قالب، کمی کشمش و گردوی خرد شده رو که اردیش کرده بودم ریختم وسط مواد ، و بعد بقیه مواد رو روش ریختم ، و توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده بودم ۵۰ دقیقه زمان دادم پخت ، دمای فرها باهم فرق داره و این یک چیز تجربی برای هر فر هست 😉
نتیجه کار عالی بود ، دستور کیک پنبه ای و برداشتم و دو برابرش کردم با سه تخم مرغ چون همزنم کاسه ای و سه تا سفیده رو بهتر هم میزنه و با دستور کیک شیفون ، سفیده و زرده و جدا کردم و با دستور کیک ده سانتی خانم رحیمی ارد و موقع اضافه کردن با دسته های همزن اضافه کردم و به جای شکر زیاد شیره ریختم و برای اینکه کمی شیرینیش بهتر بشه، کمی شکر هم ریختم ،و توی قالب میان تهی ریختم ، واقعا پفش نسبت به سه تا تخم مرغ و ۴ پیمانه ارد ، عالی بود و حدود ده سانت پف داشت ، بافتش هم با اینکه روغنش کم تر بود ولی واقعا خیلی خوب شده بود، شاید چون دیشب نیت کردم برای همسایه ها به مناسبت میلاد اقا امام حسن مجتبی ع ببرم ، خواست خدا این دستور هفت بیجار😉😂 خوب دراومد
@sofrebanovanbeheshti